Sunday, June 21, 2009

Tere Türi!

20. juunil võttis suurem osa meie kooriliikmetest suuna Türile, et osaleda Laululahingu kooride mängudel ning õhtul pakkuda türikatele ka tore muusikaelamus.

Türi üritus algas meile paljutõotavalt- ehk kui Nordea segakoor kohale jõudis, olid Lahingukooride mängud juba alanud. Stiilsed hilinemised ja sisenemised ongi meie trump!
Aga sellest polnud midagi, sest tähelepanu meile meeldib ning "suured teod" ootasid alles tegemist:)

Nimelt oli päeva esimesse poolde planeeritud erinevad sportmängud. Ilmataadi trikkide saatel tuli 10 konkureeriva kooriga mõõtu võtta Aunaste ja Leinatamme jalavarjude heitmises, noodijoonestikult korvpalli vabavisetes, ümber Türi järve jooksus kui ka meie trumpaladeks osutunud svammiga vee tassimises, meeskondlikus suusatamises ning kepphobuse jooksus. Aga ka Eesti tegijad sportlased saavutavd parimaid tulemusi rasketes ilmastikuoludes:)
Õhtusel autasustamisel selgus, et Nordea Segakoori tulemused andsid lõpparvestuses lausa II KOHA!!!! HURRAAAAA!!!! See oli parim tulemus ning parim koht, millest unistada oskasime, eriti kuna esikoht võitis kohustuse korraldada järgmisel aastal lahingukooride mänge:)


Teise päevapoole sisustasime laulmisega. Kõigepealt laulsime meie sünnipäevalastele, Ott Martenile ja Kaljule, seejärel juba laval Kammiste bändi saatel. Tuleb tunnistada, et esimene heliproov oli meie jaoks väike ehmatus. Välikontsertite kogemusest puutumatutena ei osanud me arvestada sellega, kui lähedal tuleb mikritele olla ning kuidas käituda siis, kui monitoridest midagi ei kuule. Siinkohal tervitused helimehele, kes pidas vastu kõik need sügavamõttelised vestlused heli teemadel meie koori liikmetega:)

Kontsert ise oli aga super- kõik koorid esinesid väga tublilt ning meie saime üle oma helimuredest. Ühislaulud läksid kõigile väga hinge ning kui oli kõlanud laul "Ei ole üksi ükski maa", ei tahtnud lauljad enam laulukaare alt lahkuda. Ja nii tuligi pool laulu kordamisele. On ikka väga ülev tunne vaadata kuidas publik seisab püsti ning laulab laulu kätest kinni hoides kaasa. Sellistel hetkedel saadki aru, et eestlased on kokkuhoidev laulurahvas.


Suured tänud Suisapäisale, kes nii toreda ürituse korraldasid.
Suured tänud toredatele kaaskooridele vahva päeva eest.
Ning kõige suuremad tänud Endrikule, kelle taktikepi all me laulame:)

Kristi

1 comment:

  1. Tohutult tore kuulda, et Türil läks nii edukalt ja kuuldavasti oli Nordea koori esinemine ka imeliselt hea!!! Järgmisel korral kaasalööv Kukk

    ReplyDelete